iul, 2020

26iul10:00Ursul păcălit de vulpe3+, 50min10:00 Teatrul din Nori (terasa Teatrului Țăndărică) Cumpără bilete

Headere Ursul pacalit

Descriere

Spectacolul se joacă pe terasa Teatrului Țăndărică (Teatrul din Nori). Tarif unic: 30 Lei
Biletele se vând în limita a 50 de locuri. Se va ține cont de distanțarea socială legală. Pot fi grupate maxim 4 persoane reprezentând membrii aceleași familii.

După: Ion Creangă
Regia: Paul Ionescu
Scenografia: Dinu Carcalețeanu
Costume: Marin Fagu
Muzica: Andrei Gheorghiu
Vârsta: Peste 3 ani
Durata: 50 min
Distribuţia: Dan Codreanu, Ana Maria Bălescu, Alina Petrescu, Adrian Lefter

A fost odată o vulpe care nu era mai brează decât alte vulpi viclene. Ea căuta mereu să facă rost de hrană fără bătaie de cap. Într-o zi, vulpea culese de pe drum mult peşte, căzut din căruţa prea plină a unui pescar. Iar când ursul i-a cerut puţin peşte, l-a minţit spunându-i că ea l-a prins. Apoi l-a învăţat cum să procedeze spre a prinde şi el. I-a spus să se ducă la băltoaca de la marginea pădurii, să-şi vâre coada în apă şi să stea acolo până la ziuă. Dimineaţa să smucească cu putere coada şi să vadă atunci cât peşte o să scoată. Iar ursul a făcut întocmai. Atunci când a tras cu toată puterea, nu a prins nimic, ci doar i s-a rupt coada, care a rămas prinsă în gheaţă! De atunci se zice că a rămas ursul fără coadă. Ruşinat şi furios, ursul s-a dus să o bată bine pe vulpe. Aceasta însă aştepta răzbunarea ursului, ascunsă într-o scorbură. Obosit şi înciudat, ursul a rămas păcălit.
Spectacolul de la Țăndărică este dinamic, interactiv și are o morală: nu te încrede în oamenii pe care nu-i cunoști, lăcomia pierde omenia.

Mai mult

Scroll to Top
X