Prezentare carte

Editura CORINT

COPII

Bondărel și iubirea

„Ce înseamnă, de fapt, să iubești pe cineva?”

Este întrebarea la care Bondărel încearcă să găsească un răspuns, așa că pornește la drum, hotărât să afle ce e iubirea.

O treabă deloc ușoară, pentru că iubirea poate lua mai multe forme și se poate arăta sub diferite chipuri.

După multe aventuri palpitante, Bondărel ajunge la concluzia că iubirea e ca o rază de soare: n-o vezi, dar simți că te încălzește.

O carte cu ilustrații grăitoare și cu un mesaj nemuritor: Iubirea e iubire!

Bondarel-si-iubirea-01
Sase-cocori-stacojii-01

ADOLESCENȚI

Șase cocori stacojii

Prințesa Shiori pornește în căutarea fraților ei, transformați în cocori, dar are surpriza să descopere o conspirație întunecată al cărei scop este îndepărtarea de la tron a familiei sale. Tânăra poate îndrepta lucrurile, dar, pentru a face acest lucru, trebuie să aibă încredere într-o pasăre de hârtie, un dragon incredibil de ager și chiar și în tânărul cu care a luptat atât de mult să nu se mărite. În plus, trebuie să accepte magia la care a fost învățată toată viața să renunțe, indiferent de prețul pe care îl are de plătit.

Un basm uluitor, povestit într-un mod care îți taie respirația.” Stephanie Garber, autoarea trilogiei CARAVAL

„Șase cocori stacojii este un basm cuceritor, pe care nu-l mai poți lăsa din mâna, o poveste care îți dă fiori și te încântă în același timp. Lim este o scriitoare desavârșită!” Kerri Maniscalco, autoarea seriei ANCHETELE LUI AUDREY ROSE 

PARENTING

Și tu poți! O poveste motivațională pentru copii și adolescenți

Autor: Andreea Trandafirescu – jurnalist, prezentator TV, psiholog
Prefață semnată de Profesor Dr. Ion Duvac, CEO & Founder Psychological Profiler Academy
Te-ai săturat să-ți spună alții cine ești, ce poți și, mai ales, ce nu poți să faci? Detașează-te de vocile critice, preia controlul propriei vieți și demonstrează contrariul!
Cartea de față îți arată că POȚI FACE ORICE doar DACĂ îți propui.
Descoperă cum să găsești sens în suferință și să mergi mai departe cu un scop reînnoit.
Un instrument practic care poate fi folosit pentru a-ți îmbunătăți toate aspectele vieții. TESTAT DE AUTOR PE SINE ÎNSUȘI.
Un ghid de psihologie pozitivă ușor de parcurs, care te va face să te întrebi de cât timp se aflau soluțiile chiar sub nasul tău.
„O carte pentru suflet, scrisă din suflet, despre lecțiile pe care ni le dă viața. O citești și ai impresia că îți vorbește prietena ta cea mai bună. Înveți despre tine și despre cum te poate transforma, manipula și schimba lumea exterioară. Sunt situații și exemple concrete, bine structurate, din care înveți cum să-ți protejezi interiorul. De citit dintr-o suflare.”

LAURA VEREHA ȘI SEBASTIAN SECAN, inițiatorii proiectului Călător în Bascheți

Si-tu-poti-01
Scroll to Top
X