Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
16+
2+
3+
4+
5+
7+
Adulți
Albume
Albume
Anunturi
Anunturi de actualitate
Arhivă
Artiști ai Teatrului Țăndărică
Ateliere Impuls 2017
Ateliere Impuls 2018
Ateliere Tandarica Altfel
Ateliere TSC
Campanii
Conducere
Conferinte educationale
Conferinte IDEEA Impuls 2017
Conferinte IDEEA Impuls 2018
Conferinte profesionisti
Decernare premii Impuls 2017
Dictionar
Diverse
Experiment performativ 2017
Expozitie/Perpetuum Tandarica
Festivaluri
Implus 2016
Impuls 2017
Impuls 2018
Impuls 2019
Întâlniri 2017
Intalniri 2018
Întâlniri informaționale 2017
Interviu
Lansare de carte 2017
Lansare de carte 2018
Noutati
Pagini privacy
Povestile Romaniei
Premii
Proiecte
Proiecte Salt 2017
Proiecte Salt 2018
Proiecte SALT 2019
Salt
Salt 2017
Salt 2018
SALT 2019
Salt 2020
Spectacole
Spectacole Impuls 2017
Spectacole ImPuls 2018
Spectacole TSC
Stagiunea de vara TSC
Stagiunea Tandarica Altfel
Tandarica Altfel
Tandarica in miscare
Teatrul Itinerant
Template
TSC
 1. Introducere 

Achizitionarea de bilete de pe www.teatrultandarica.ro  implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Teatrul de Animatie Tandarica isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile de mai jos fara notificare prealabila si isi asuma dreptul de a modifica structura site-ului si de a schimba compania de hosting fara o alta avertizare.

 1. Securitatea si Confidentialitatea datelor personale 

Datele dumneavoastra personale (adresele de e-mail) vor fi folosite de firma noastra numai in scopul declarat al acestui site. www.teatrultandarica.ro se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. www.teatrultandarica.ro se angajeaza sa nu furnizeze adresa dumneavoastra de email unor terti.

 1. Parteneri 

www.teatrultandarica.ro  are contract de vanzare bilete spectacole cu paltforma www.bilet.ro. Achizitionarea biletelor online la spectacolele Teatrului de Animatie Tandarica se face exclusiv prin redirectionare pe aceasta platforma.

 1. Premii si concursuri 

Teatrul de Animatie Tandarica isi stabilieste singura regulamentele concursurilor/tombolelor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu sau prin newsletter. De premii beneficiaza doar acei castigatori care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea, premiile oferite in cadrul concursurilor/tombolelor sunt acordate in perioada de timp in care consursul este valid si numai in limita premiilor disponibile. Teatrul de Animatie Tandarica prin pagina www.teatrultandarica.ro poate intrerupe in orice moment un concurs fara nici o notificare prealabila.

 1. Greseli de tiparire 

In eventualitatea in care pretul biletului sau unele caracteristici ale spectacolului au fost afisate gresit, www.teatrultandarica.ro  va remedia eroarea in cel mai scurt timp.

 1. Taxe 

www.teatrultandarica.ro  are contract de vanzare bilete spectacole cu paltforma www.bilet.ro. Achizitionarea biletelor online la spectacolele Teatrului de Animatie Tandarica se face exclusiv prin redirectionare pe aceasta platforma. Pentru orice nelamurire va puteti adresa imediat la www.bilet.ro. 
Pentru comenzile online la pretul fiecarui bilet achizitionat se va adauga un cost procesare comanda sistem bilet.ro de 7% + TVA per bilet.
Menționăm că la Agenția de bilete a teatrului acestă taxă nu este percepută.

 1. Efectuarea unei comenzi

O comanda online presupune efectuarea urmatorilor pași:

 • alegerea evenimentului
 • alegere modului de selectare a locurilor („Automată” sau „Manuală”)
 • alegere biletelor disponibile în funcție de categorie
 • adăugare în coș
 • bifare metoda de plată
 • rezumatul comenzii, bifare metoda de plată, verificarea finala, acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare, transmiterea comenzii.
 • confirmarea comenzii de catre bilet.ro

Toate comenzile rezervate online – sunt finale si nu pot fi anulate sau modificate de catre utilizator

 1. Dispute si conflicte 

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.teatrultandarica.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre www.teatrultandarica.ro  si vizitatorii paginii, se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

 

X