1. Introducere 

Achizitionarea de bilete de pe www.teatrultandarica.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Teatrul de Animatie Tandarica isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile de mai jos fara notificare prealabila si isi asuma dreptul de a modifica structura site-ului si de a schimba compania de hosting fara o alta avertizare.

 1. Securitatea si Confidentialitatea datelor personale 

Datele dumneavoastra personale (adresele de e-mail) vor fi folosite de firma noastra numai in scopul declarat al acestui site. www.teatrultandarica.ro se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. www.teatrultandarica.ro se angajeaza sa nu furnizeze adresa dumneavoastra de email unor terti.

 1. Parteneri 

www.teatrultandarica.ro are contract de vanzare bilete spectacole cu paltforma www.bilet.ro. Achizitionarea biletelor online la spectacolele Teatrului de Animatie Tandarica se face exclusiv prin redirectionare pe aceasta platforma.

 1. Premii si concursuri 

Teatrul de Animatie Tandarica isi stabilieste singura regulamentele concursurilor/tombolelor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu sau prin newsletter. De premii beneficiaza doar acei castigatori care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea, premiile oferite in cadrul concursurilor/tombolelor sunt acordate in perioada de timp in care consursul este valid si numai in limita premiilor disponibile. Teatrul de Animatie Tandarica prin pagina  www.teatrultandarica.ro poate intrerupe in orice moment un concurs fara nici o notificare prealabila.

 1. Greseli de tiparire 

In eventualitatea in care pretul biletului sau unele caracteristici ale spectacolului au fost afisate gresit, www.teatrultandarica.ro va remedia eroarea in cel mai scurt timp.

 1. Taxe 

www.teatrultandarica.ro are contract de vanzare bilete spectacole cu paltforma www.bilet.ro. Achizitionarea biletelor online la spectacolele Teatrului de Animatie Tandarica se face exclusiv prin redirectionare pe aceasta platforma. Pentru orice nelamurire va puteti adresa imediat la www.bilet.ro
Pentru comenzile online la pretul fiecarui bilet achizitionat se va adauga un cost procesare comanda sistem bilet.ro de 7% + TVA/bilet.
Menționăm că la Agenția de bilete a teatrului acestă taxă nu este percepută.

 1. Efectuarea unei comenzi

O comanda online presupune efectuarea urmatorilor pași:

 • alegerea evenimentului
 • alegere modului de selectare a locurilor („Automată” sau „Manuală”)
 • alegere biletelor disponibile în funcție de categorie
 • adăugare în coș
 • rezumatul comenzii, bifare metoda de plată, verificarea finala, acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare, transmiterea comenzii.
 • confirmarea comenzii de catre bilet.ro

Toate comenzile rezervate online – sunt finale si nu pot fi anulate sau modificate de catre utilizator

 1. Dispute si conflicte 

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.teatrultandarica.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre www.teatrultandarica.ro si vizitatorii paginii, se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

 

Scroll to Top
X