Omul de zăpadă care voia să întâlnească soarele

nov, 2018

25nov11:00Omul de zăpadă care voia să întâlnească soareleTeatrul de Animație Țăndărică, 4+, 60 min.11:00 Sala ȚăndăricăCumpără bilet

omu de zapada 02

Descriere

De: Matei Vișniec

Regie: Ioan Brancu

Scenografie: Marian Sandu

Proiecție video: Marin Fagu

Muzică: Cari Tibor

Vârsta: 4+

Durata: 60 min

Distribuție: Ioan Brancu, Liliana Gavrilescu, Mariana Zaharia, Robert Trifan, Leonard Dodan

În premieră națională, Matei Vișniec, cel mai jucat dramaturg român atât în țară cât și în străinătate ”debutează” pe scena de la Țăndărică cu o piesă scrisă pentru copii. ”Omul de zăpadă care voia să întâlnească soarele” este un poem plin de tandrețe, de candoare și sensibilitate, care vorbește despre prietenie, tristețe, bucurie, speranță.

Când simte cum razele soarelui îl topesc încetul cu încetul, Omul de zăpadă pornește într-o călătorie pentru a-l ruga pe astrul ceresc să îi fie milă de el. Pe drum se întâlnește cu o serie de animale cărora, în schimbul ajutorului pentru a ajunge în Țara Soarelui Răsare, le oferă din accesorii cu care l-au înzestrat copiii. Ajuns aici, în loc să ceară ceva pentru el, cere ajutor pentru prietenii lui. Timpul nu a curs în favoarea Omului de Zăpadă, numai inima lui roșie a rămas să pulseze, dar soarele i-a făcut promisiunea că îl va transforma în vis și că îl va readuce la viață și iarna următoare.

Mai mult

Scroll to Top
X