Munchhausen, baronul poznaș

dec, 2023

04dec10:00Munchhausen, baronul poznaș4+, 50 min10:00 Sala ȚăndăricăCumpără bilete

Munchhausen-baronul-poznas-1

Descriere

Regie: Dan Tudor
Adaptare: Dan Tudor
Scenografie: Mihai Pastramagiu
Muzica originală: Dan Tudor
Orchestrația muzicală: Vlad Crețu
Foto: Andrei Roșianu
Vârsta: 4 +
Durata: 50 min.

Distribuția: Ioan Brancu, Gabriel Apostol, Mihai Dumitrescu, Alina Teianu – Cocioran, Mona Toncu, George Simian, Ștefan Craiu

Povestea de la Țăndărică urmărește aventurile Baronului Muchhausen, de la cele mai amuzante și exagerate întâmplări, cum fi călătoria sa pe lună, până la momentele pline de peripeții în care se confruntă cu creaturi fantastice și își dovedește abilitățile saupranaturale.

Pe lângă aventurile sale fantastice, spectacolul explorează și aspectele mai profunde ale personalității baronului, arătând vulnerabilitatea din spatele măștii sale de aventurier neînfricat. Povestea sa este una plină de curaj, imaginație și amuzament, dar și de introspecție și descoerire personală.

Echipa de creație a spectacolului a lucrat cu pasiune pentru a aduce în scenă această poveste fascinantă, iar rezultatul este un spectacol muzical memorabil, potrivit pentru toate vârstele. ”Muchhausen, baronul poznaș”, promite să ofere publicului o experiență teatrală de neuitat, în care imaginație și aventura se întâlnesc într-un mod spectaculos.

Mai mult

Scroll to Top
X