iul, 2018

02iul18:00La fantasia, una storia dei zannispectacol de licență an III, UNATC I.L. Caragiale, 12+, 70 min.18:00 Parc Lumea Copiilor

La fantasia una storia dei zanni 3

Info bilete

Biletele pentru acest spectacol pot fi achiziționate doar de la casa de bilete a Teatrului Itinerant Țăndărică (Parcul Lumea Copiilor, sector 4).

 

Având în vedere cererea foarte mare de bilete la spectacolele care se joacă la Teatrul Itinerant Țăndărică, procedura de achiziție a acestora este următoarea:
BILETELE POT FI CUMPĂRATE CU 7 (ȘAPTE) ZILE ÎN AVANS. Capacitatea sălii este de 192 locuri. În conformitate cu reglementările aplicabile NU se poate vinde un număr de bilete care să depășească numărul locurilor.

 

Prețul biletului este de 1 RON.

Descriere

Coordonator proiect: Conf. Univ. Dr. Liliana Gavrilescu

Măști și păpuși: Studenții an III 2018, clasa prof. univ. dr. Liliana Gavrilescu, UNATC I.L. Caragiale București

Păpuși sârmă: Lucian Băbeanu

Costume, pictură, păpuși, afiș: Ana Ruxandra Manole

Ilustrație muzicală: Paul Ovidiu Cosovanu, Cosmin Cosma

Distribuție: Paul Ovidiu Cosovanu, Andreea Alboaie, Andrei Ciugulea, Teodora Colț, Ștefan Hotnog, Oana Mihaela Cercel, Petru Daniel Șutu, Teodora Antal, Adrian Loțcu, Alexandra Duță, Cosmin Cosma, Liliana Gavrilescu

Așa cum sugerează titlul, La Fantasia aduce în fața privitorului povestea unui grup de actori amatori, niște zanni, naivi, candizi, dar încrezători în talentul lor, ce doresc să prezinte un spectacol de Commedia dell`Arte a l`improvviso.

Una storia dei zanni, un spectacol cu umor, ironie, muzică live, măști și păpuși, se dorește a fi o pledoarie pentru acceptare, toleranță și iubire (a noastră și a celor de lângă noi, indiferent de timp și loc), amintindu-ne de imperfecțiunea naturii umane, cu bune și rele, calități și defecte.

Mai mult

Scroll to Top
X