Fragmente

mai, 2018

31mai18:00FragmenteCompania de Teatru Toni Zafra, Spania, 4+, 55 min.18:00 Parc Sebastian

fragmente 1 1

Info bilete

Biletele pentru acest spectacol pot fi achiziționate doar de la casa de bilete a Teatrului Itinerant Țăndărică (Parcul Sebastian).

 

Având în vedere cererea foarte mare de bilete la spectacolele care se joacă la Teatrul Itinerant Țăndărică, procedura de achiziție a acestora este următoarea:
BILETELE POT FI CUMPĂRATE CU 7 (ȘAPTE) ZILE ÎN AVANS. Capacitatea sălii este de 192 locuri. În conformitate cu reglementările aplicabile NU se poate vinde un număr de bilete care să depășească numărul locurilor.

 

Prețul biletului este de 1 RON.

Descriere

Compania de Teatru Toni Zafra, Spania

Spectacol de teatru tradițional de marionete compus din diverse numere clasice. Ele se referă la lumea boemă a circului, varieteului și fanteziei. De asemenea, spectacolul este o expoziție de rarități ale naturii reale în care poezia și mi scările sofisticate sunt îmbrăcate de scurte povestiri muzicale. Conținutul tematic și estetic al numerelor fac din „Fragmente” un spectacol simplu, plin de emoție, care surprinde prin arta desăvârșită de mânuire a lui Toni Zafra, un artist complex şi intuitiv.

Scroll to Top
X