Fest(in)2018. Visând glasuri

oct, 2018

16oct11:00Fest(in)2018. Visând glasuriTeatrul pentru Copii și Tineret GONG, Sibiu, peste 7 ani11:00 Sala ȚăndăricăBilete online

Festin2018. Visând glasuri

Important

Spectacolul se joacă în cadrul Festivalului Fest(in) pe Bulevard.

Info bilete

Biletele se găsesc la casa de bilete a Teatrului Țăndărică (Strada General Eremia Grigorescu 24) și on-line la new.nottara.ro.

Descriere

Un spectacol unic în România, în care copii cu deficiențe de auz participă în actul artistic, făcând ca gestul să capete semnificații mai profunde, iar povestea să fie mai încărcată de emoție.
“Ideea spectacolului mi-a venit citind cartea lui Oliver Sacks, “Văzând glasuri”, o lume despre care habar nu aveam nimic. Un univers total necunoscut pentru mine, am fost atât de ignorantă încât niciodată nu am încercat să comunic în vreun fel cu o persoană cu disfuncție auditivă. Lucrând la spectacol am realizat că limbajul semnelor este cel mai autentic și profund limbaj. Este emoționant să vezi sub ochii tăi cum se poate defini un om printr-un singur semn. Semnul pe care fiecare îl purtăm cu noi zi de zi și pe care nu îl conștientizăm. Am avut bucuria să lucrez cu doi copii absolut minunați, Raluca și Emanuel, ei m-au ajutat să descopăr universul celor care nu aud. Vă invit să priviți spectacolul cu inima, nu cu ochiul.”
Nicoleta Lefter

cu texte de Ted Hughes și Lavinia Braniște
Producție a Teatrului pentru Copii și Tineret GONG, Sibiu

regia: Nicoleta Lefter
animația și grafica: Paul Mureșan
compoziția muzicală: Claudiu Urse
cu: Claudia Stühler, Raluca Maria Şerbu, Emanuel Furdui, Claudiu Urse, Nicoleta Lefter / Paul Bondane

Mai mult

Scroll to Top
X