oct, 2018

14oct21:30Fest(in)2018. Dragă doamnă profesoarăTeatrul Municipal, Baia Mare, peste 14 ani21:30 Sala ȚăndăricăBilete online

Festin2018.Dragă doamnă profesoară

Important

Spectacolul se joacă în cadrul Festivalului Fest(in) pe Bulevard.

Info bilete

Biletele se găsesc la casa de bilete a Teatrului Țăndărică (Strada General Eremia Grigorescu 24) și on-line la new.nottara.ro.

Descriere

Un clasic conflict bine-rău reflectat în relația profesor-elev, un joc de putere mental, în care granița dintre adevăr și minciună se disipează.
Când o profesoară primește vizita neașteptată a unui grup de elevi, nimănui nu-i trece prin gând că această întâmplare ar putea lua o turnură imprevizibilă. Tinerii absolvenți, care și-au dat ultimul examen înaintea încheierii studiilor liceale, se află într-o situație, aparent fără ieșire. Treptat, devenim martorii unui proces de erodare a psihicului uman, printr-o înlănțuire de argumente machiavelic dirijate. Mecanismul alienării este atent dozat de către dramaturg, iar spectacolul se transformă într-o demonstrație milimetrică a unui bisturiu imaginar, care trece prin sufletele personajelor. Căci cruzimea nu are de-a face cu vârsta. Ea se manifestă indestructibil odată ce și-a creat terenul propice.

“Dragă doamnă profesoară”
de Ludmila Razumovskaia
Producție a Teatrului Municipal, Baia Mare

traducerea: Lia Crișan, Tudor Steriade
regia: Andrei Măjeri,
scenografia: Irina Chirilă
coregrafia: Raul Hotcaș,

cu: Inna Andriucă, Denisa Blag, Eduard Trifa, Andrei Dinu, Eduard Bîndiu

Mai mult

Scroll to Top
X