De mână cu tine… nu mă mai tem și aflu frumusețea lumii

sep, 2019

17sep10:00De mână cu tine... nu mă mai tem și aflu frumusețea lumiiTeatrul de Păpuși Gulliver Galați, 3+, 35 min.10:00 Sala ȚăndăricăCumpără bilete

Descriere

Teatrul de Păpuși Gulliver Galați

Regia: Daniela Andrei
Scenariul: Carmen Palcu Adam
Scenografia: arh. Adrian Adam
Muzica: Radu Mihalache
Coregrafia: Andra Burcă
Distribuție: Valeria Taban, Ion Tudorache
3+; 35 min.

„De mână cu tine” este primul spectacol al Teatrului de Păpuşi „Gulliver” din programul Educaţia timpurie – pentru copii între 0-3 ani. Este primul pas al copilului mic în universul teatral, unde, înainte de a înţelege, va simți experiența directă a muzicii, dansului, picturii – artele ce îi vor forma sensibilitatea, gustul, interesul.
Pentru un copil, umbra este un monstru şi de oriunde pot ieși creaturi îngrozitoare. Imaginaţia se servește de frică şi frica de imaginație, dar ”De mână cu tine” nu mă mai tem şi aflu frumusețea lumii într-un spectacol instalație – o experiență senzorială unică pentru copii între 0 şi 3 ani.


În continuarea spectacolului puteți viziona Improveste, spectacol de improvizație

Improveste

Teatrul Țăndărică

Coordonatori Dan Codreanu și Dan Miron
Scenografia: Çilem Türköz
Vârsta: 4+
Durata: 55 min
Distribuția: Olga Bela, Cristina Țane, Mona Toncu, Daniela Ruxanda Mihai, Simina Constantin, Florin Mititelu, Leonard Dodan, Ștefan Craiu, George Simian, Dan Codreanu

„Improveste” este primul spectacol de improvizație al Teatrului Țăndărică, în care nu există regie sau scenariu și actorii plini de spontaneitate și umor sunt provocați să se aventureze în necunoscut, să găsească soluții pe baza sugestiilor din public. Așa se vor naște noi povești, scenarii și situații pline de creativitate la care toți copiii sunt provocați să participe în mod direct.

 

Mai mult

Scroll to Top
X