Circul Mandragora

iul, 2018

01iul18:00Circul MandragoraCompania de Teatru Mandragora, Argentina, 5+, 55 min.18:00 Parc Lumea Copiilor

Circul Mandragora 2

Info bilete

Biletele pentru acest spectacol pot fi achiziționate doar de la casa de bilete a Teatrului Itinerant Țăndărică (Parcul Lumea Copiilor, sector 4).

 

Având în vedere cererea foarte mare de bilete la spectacolele care se joacă la Teatrul Itinerant Țăndărică, procedura de achiziție a acestora este următoarea:
BILETELE POT FI CUMPĂRATE CU 7 (ȘAPTE) ZILE ÎN AVANS. Capacitatea sălii este de 192 locuri. În conformitate cu reglementările aplicabile NU se poate vinde un număr de bilete care să depășească numărul locurilor.

 

Prețul biletului este de 1 RON.

Descriere

Autor: Juan Cruz Bracamonte

Distribuție: Mariana Silva, Juan Cruz Bracamonte

Circul Mandragora este un spectacol de teatru și circ nonverbal pentru toate tipurile de public. Doi clovni spun o poveste în care comicul și dragostea sunt prezentate, fără să fie nevoie de cuvinte. Numere muzicale și de circ dau formă unei opere teatrale în care circul devine poezie. Acrobații, jonglerii și instrumente muzicale neconvenționale leagă fragmentele spectacolului în care doar gestul creează situații, conflicte și rezolvări. Spectacolul este simplu și delicat, cu tușe fine de comedie și cu o poveste captivantă la care copiii și adulții se amuză deopotrivă

Mai mult

Scroll to Top
X