Cenușăreasa

mai, 2020

13mai18:00Cenușăreasa7+, 50min18:00 FacebookFacebook

cenusareasa de Felix Alexa 4 1

Descriere

Spectacolul este înregistrat și se transmise în regim de direct, exclusiv pe pagina oficială de Facebook a Teatrului Țăndărică.

Scenariu de Felix Alexa
Regia: Felix Alexa
Scenografia: Marian Sandu și Oriana Pelladi
Light design și ilustrație muzicală: Felix Alexa
Coregrafie dans irlandez: Mara Cernat
Foto: Andrei Roșianu
Vârsta: Peste 7 ani
Durata: 50 min

Distribuție: Olga Ioana Bela, Liliana Gavrilescu, Daniel Stanciu, Gabriel Apostol, Simina Constantin, Dan Codreanu, Florin Mititelu, Ana-Maria Bălescu

După succesul spectacolului „Scufița roșie”, regizorul Felix Alexa, revine la Țăndărică cu o nouă interpretare a îndrăgitei povești „Cenușăreasa”.

Teatrul Țăndărică prezintă un spectacol de excepție într-un stil vizual care atrage publicul de toate vârstele, cu păpuși de mari dimensiuni și elemente contemporane gândite de scenografii Marian Sandu și Oriana Pelladi. Spectacolul lui Felix Alexa reușește să surprindă lumea de azi cu dorințele, interesele și preocupările ei printr-un scenariu plin de haz, presărat cu numeroase momente muzicale și de dans. Povestea „Cenușăresei” ne conduce spre o morală care întărește puterea faptelor bune și reușește să cucerească publicul de toate vârstele.

Despre modul în care și-a gândit spectacolul, regizorul mărturisește: „Cenușăreasa este un spectacol modern, al acestei noi generații care accesează de foarte mici internetul, pentru orice informație. O generație surprinzătoare, chiar și pentru părinți. În același timp însă, mi-am dorit o reîntoarcere  la emoții și senzații adevărate, profunde, la comunicare sufletească, lucruri de care tehnologia modernă ne îndepărtează din ce în ce mai mult. Cenușăreasa mea vorbește despre iubire, ca sentiment esențial ce dă sens vieții. Iubirea, care poate fi percepută de copii sau adulți ca o stare binefăcătoare ce apare uneori din senin și schimbă destine. Am reinterpretat celebrul basm gândindu-mă la sensibilitatea și lumea înconjurătoare a copiilor de azi, la inteligența lor, uneori surprinzător de matură. O „Cenușăreasă” a timpurilor noastre, agitate și imprevizibile, în care singura alternativă rămâne evadarea din realitate în iluzii și povești teatrale.”

Mai mult

Scroll to Top
X