Carnaval di transfiguro

iun, 2018

30iun18:00Carnaval di transfiguroAnita Bertolami, Germania, 3+, 45 min.18:00 Parc Lumea Copiilor

Carnaval di transfiguro 1

Info bilete

Biletele pentru acest spectacol pot fi achiziționate doar de la casa de bilete a Teatrului Itinerant Țăndărică (Parcul Lumea Copiilor, sector 4).

 

Având în vedere cererea foarte mare de bilete la spectacolele care se joacă la Teatrul Itinerant Țăndărică, procedura de achiziție a acestora este următoarea:
BILETELE POT FI CUMPĂRATE CU 7 (ȘAPTE) ZILE ÎN AVANS. Capacitatea sălii este de 192 locuri. În conformitate cu reglementările aplicabile NU se poate vinde un număr de bilete care să depășească numărul locurilor.

 

Prețul biletului este de 1 RON.

Descriere

Autor: Anita Bertolami

Regie: Shiva Grings, Anita Bertolami

Decor, costume, coregrafie: Anita Bertolami

Muzică: Monika Ecker

Carnaval di transfiguro invită spectatorii într-o lume încântătoare, plină de creativitate, în care eroii sunt personaje realizate din părți ale corpului actorului și diverse obiecte.

Spectacolul ne provoacă să depășim barierele imaginației, prezentând povești înduioșătoare din viața de zi cu zi a acestor personaje bizare, care vor fermeca spectatorii cu simplitatea lor și precizia în exprimare. După pămătufuri se îndrăgostesc, un cap cu păr prezintă un număr impresionant de magie și un abdomen uimește cu destoinicia cu care ridică greutăți. Carnaval di transfiguro este oi împletire ingenioasă de teatru fizic și păpușărie, un spectacol inedit ce pendulează între reprezentații care implică obiecte mici și acte artistice în care sunt folosite părți integrale ale corpului.

Mai mult

Scroll to Top
X