mai, 2018

25mai10:00Capra cu trei ieziTeatrul Țăndărică, 3+, 50min10:00 Parc Sebastian Info bilete: Biletele pentru acest spectacol pot fi achiziționate doar de la casa de bilete a Teatrului Itinerant Țăndărică (Parcul Sebastian).   Având în vedere cererea foarte mare de bilete la spectacolele care se joacă la Teatrul Itinerant Țăndărică, procedura de achiziție a acestora este următoarea: BILETELE POT FI CUMPĂRATE CU 7 (ȘAPTE) ZILE ÎN AVANS. Capacitatea sălii este de 192 locuri. În conformitate cu reglementările aplicabile NU se poate vinde un număr de bilete care să depășească numărul locurilor.   Prețul biletului este de 1 RON.

capra 03

Descriere

După: Ion Creangă

Adaptarea: Cristian Pepino

Regia: Gabriel Apostol

Scenografia: Cristina Pepino

Muzica: Dan Bălan

Foto: Andrei Roșianu

Vârsta: Peste 3 ani

Durata: 55 min

Distribuția: Ioana Chelaru Popovici / Alina Petrescu, Liliana Gavrilescu / Dora Ortelecan Dumitrescu,  Mariana Zaharia / Roxana Vișan, George Simian / George Năstase, Florin Mititelu / Leonard Dodan

În spectacol apar actori la vedere, păpuşi mari şi măşti, într-un decor ce sugerează lumea satului românesc. Regizorul a tratat texul clasic în linie accentuat folclorică, de la décor la costumele stilizate ale personajelor, la diferitele obiecte sau la linia melodică. Este un mod de a ne aduce aminte de rădăcini.

Scroll to Top
X