ridichea 8

Sub auspiciile sărbătoririi  primei zile de 1 Iunie Zi Liberă Națională, vă așteptăm , cu mic cu mare, la spectacolul interactiv ,,Ridichea Uriașă” la 10:00 și  la 12:00, la Sala Lahovari. În regia lui Paul Ionescu, vă  invităm să urmăriți punerea în scenă a  basmului  rusesc care  încântă prin acţiunea şi personajele sale:  ridichea uriaşă, bunicul – moşul, baba – bunica, nepoţica, căţeluşul, pisica, şoarecele.
Dacă vă aflați, însă, în căutarea unei piese inedite, veniți în Parcul Sebastian și urmăriți o reprezentație pregătită de Compania de Teatru TransFORMAzioneAnimata, din Italia. Un spectacol de Ciro Arancini și Claudia Riccardo, intitulat ,,Prea multe dorințe’’ este programat la ora 10:00 si este o poveste  inspirată din desenul animat Pulcinella și peștele magic. Haideți, să aflăm împreună daca este peștișorul care îndeplinește dorințe!
Nu plecați foarte departe fiindcă la orele 17:00 și 18:00 Teatrul de Animație Țăndărică v-a pregătit alte două surprize. La ora 17:00, vă așteptăm să pătrundeți în lumea fascinată a păpușilor și a marionetelor, unde copii sunt învățați să le confecționeze singuri, dar să le și mânuiască în cadrul Atelierului de jocuri teatrale și construcție de marionete.
La ora 18:00, cei mici sunt așteptați la spectacolul  de improvizație ,,Este acum ca niciodată’’, tot în Parcul Sebastian. O coproducție Hai Impro și Recul care pune la încercare creativitatea și spiritul jucăuș al copiilor.
Teatrul de Animație Țăndărică sărbătorește de 1 Iunie alături de prietenii lui!

Scroll to Top
X