VISUL AFIS1 e1475783662832

[vc_row][vc_column width=”5/6″ css=”.vc_custom_1460564167357{padding-top: 4em !important;padding-right: 4em !important;padding-bottom: 3em !important;padding-left: 4em !important;background-color: #ffffff !important;}” offset=”vc_col-lg-offset-2 vc_col-lg-8 vc_col-md-offset-2 vc_col-md-8 vc_col-sm-offset-1 vc_col-xs-12″][vc_row_inner][vc_column_inner width=”2/3″ css=”.vc_custom_1465386065875{margin-top: 20px !important;}”][vc_column_text el_class=”despretext”]

Teatrul Țăndărică vă invită, joi, 23 martie, la ora 18.00, la spectacolul Visul unei nopți de vară  regizat de Cristian Pepino, una dintre comediile romantice ale dramaturgului englez William Shakespeare, scrisă la mijlocul anilor 1590. Este o piesă plină de senzualitate și erotism, ce se adresează deopotrivă adulților și tinerilor. Două perechi de îndrăgostiţi sunt purtaţi prin pădure, pe aripi de magie, de către un spiriduș gânditor şi imprevizibil. Lor li se alătură un cuplu nepământean, Oberon şi Titania, care sunt puși mereu pe ceartă încurcă rostul celor două poveşti de dragoste.

O încrengătură complicată de întâmplări şi intrigi sentimentale se petrec noaptea, ca într-un vis. Sub semnul fanteziei stă și acest nou spectacol semnat de Cristian Pepino. Reputatul regizor, un împătimit al bardului de la Statfford on Avon, aflat la a treia sau a patra montare, demonstraza că marele Will este contemporanul nostru, că este un permanent izvor de inspirație pentru creatorii de teatru. Umor debordant, gaguri după gaguri, un joc actoricesc nuanțat, împletit cu  mânuire la masa, cu păpuși extrem de expresive care se compun și descompun, un decor simplu, o muzică antrenantă, toate completând un tablou vesel, dulce-amar pe alocuri, în care iubirea învinge totul.

În distribuție în regăsim pe: Mihai Dumitrescu, Andreea Ionescu, Simina Constantin, Roxana Vișan, Cristina Țane, Robert Trifan, Florin Mititelu, Leonard Dodan.

Visul unei nopți de vară spectacol este programat în cadrul manifestărilor dedicate Zilei Internaționale a Teatrului pentru Copii și Tineret, sub auspiciile ASSITEJ International.

Ziua Internațională a Teatrului pentru Copii și Tineret, care se sărbătorește pe 20 martie, este un apel pentru recunoașterea dependenței pe care o au copiii de adulții din jurul lor când vine vorba de expunerea la artă în general, și de teatru în particular. Din acest motiv, noi spunem: Ia un copil și du-l azi la teatru!” Yvette Hardie,  Președinte  ASSITEJ (2011-2014)

„O poveste bine spusă pe scenă captivează toți copiii din public și într-un anume fel, îi transformă. La plecarea de la teatru după un spectacol, pentru copii lumea poate părea diferită: sunt atât de impresionați de o reprezentație încât pot vedea dincolo de aparențe. Și deseori, ei ajung să se identifice cu anumite personaje sau situații. Spre deosebire de lectură, odată ce o poveste ajunge pe scenă, experiența este diferită: acum totul se întâmplă sub ochii noștri și sunt momente pe care le putem împărtăși cu ceilalți, nu mai suntem singurii participanți” Francisco Hinojosa, ASSITEJ International

Vă așteptăm așadar, la premiera spectacolului Visul unei nopți de vară, spectacol programat în data de 23 martie, ora 18:00.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_single_image image=”4534″ img_size=”large” alignment=”center” onclick=”link_image” el_class=”spectacol_descriere” css=”.vc_custom_1489844943966{margin-top: 0px !important;margin-left: 40px !important;}” label=””][vc_separator css=”.vc_custom_1467624925710{margin-top: 40px !important;margin-bottom: 40px !important;}”][vc_column_text][postlist id=701][/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]

Scroll to Top
X