afis gulliver galati 2016

[vc_row][vc_column width=”5/6″ css=”.vc_custom_1460564167357{padding-top: 4em !important;padding-right: 4em !important;padding-bottom: 3em !important;padding-left: 4em !important;background-color: #ffffff !important;}” offset=”vc_col-lg-offset-2 vc_col-lg-8 vc_col-md-offset-2 vc_col-md-8 vc_col-sm-offset-1 vc_col-xs-12″][vc_row_inner][vc_column_inner width=”2/3″][vc_column_text]

În cadrul celei de-a XXIV-a ediţie a Festivalului Internaţional de Animaţie Gulliver din Galaţi, Teatrul de Animație Țăndărică a primit două premii.
Juriul Festivalului, format din prof. univ. dr. Anca Doina Ciobotaru, preşedinte al juriului, şi din membrii: Mihai Gruia Sandu, actor şi regizor și Ilie ZANFIR, profesor, a acordat Teatrului de Animație Țăndărică următoarele premii:

PREMIUL PENTRU REGIE

Domnului Attila Vizauer pentru regia spectacolului “Muzicanții din Bremen”

andrei_gindac_muzicantii_din_bremen_40

PREMIUL PENTRU INTERPRETARE MASCULINĂ

Domnului Gabriel Apostol pentru rolurile interpretate în “Eu, Oblio”, regia Nina Ciobanu

oblio_01


Desfășurat în perioada 16-21 mai, programul Festivalului Internaţional de Animaţie Gulliver din Galaţi a propus, în fiecare seară, pe lângă piesele de teatru şi activităţile pentru copii și spectacole pentru tineri şi adulţi prezentate de teatre de renume din Bucureşti.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text][postlist id=701][/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]

Scroll to Top
X