visul3 e1475783526820

[vc_row][vc_column width=”5/6″ css=”.vc_custom_1460564167357{padding-top: 4em !important;padding-right: 4em !important;padding-bottom: 3em !important;padding-left: 4em !important;background-color: #ffffff !important;}” offset=”vc_col-lg-offset-2 vc_col-lg-8 vc_col-md-offset-2 vc_col-md-8 vc_col-sm-offset-1 vc_col-xs-12″][vc_row_inner][vc_column_inner width=”2/3″ css=”.vc_custom_1465386065875{margin-top: 20px !important;}”][vc_column_text el_class=”despretext” css=”.vc_custom_1495476560913{border-radius: 30px !important;}”]FESTIVALULUI INTERNAŢIONAL DE ANIMAŢIE „GULLIVER”  s-a  desfășurat  între  15-20 mai 2017 la Galaţi.

 

Spectacolele “Omul de zăpadă care voia să întâlnească soarele” și “Visul unei nopți de vară” au înregistrat un mare succes   la cea  de-a XXV-a ediţie aniversară  a Festivalului Internațional de Animație „GULLIVER”.Dedicat în acest an  întregii familii și cuprinde spectacole pentru copii, pentru tineri și adulți, precum și activități gratuite în aer liber.

La finele acestei ediții a Festivalului Internațional de Păpuși „Gulliver”, Teatrul de Animație Țăndărică sărbătorește, iar pe această cale dorește să vă împărtășească premiile obținute.

MARELE PREMIU a fost acordat spectacolului „Omul de Zăpadă care voia să intâlnească soarele”în regia Ioan Brancu.

PREMIUL PENTRU REGIE l-a obținut  maestrul Cristian Pepino, pentru regia spectacolelor „Visul unei nopți de vară”, al Teatrului de Animație „Tăndărică” București și „Frumoasa și Bestia”, al Teatrului de Păpusi „Gulliver” Galați.

PREMIUL PENTRU MĂNUIRE, i-a revenit  Lilianei Gavrilescu pentru personajele interpretate în spectacolul “Omul de zăpadă care voia să intalnească soarele”.

PREMIUL PENTRU MUZICĂ ORIGINALĂ i-a  fost conferit compozitorului Cari Tibor pentru muzică originală din spectacolul “Omul de zăpadă care voia să intâlnească soarele”.

 

“Omul de zăpadă care voia să întâlnească soarele” , în regia lui Ioan Brancu, cu o scenografie realizată de Marian Sandu și cu muzica semnată de Cari Tibor,  reprezintă “debutul” pe scena de la Țăndărică a lui Matei Vișniec, cel mai jucat dramaturg român, cu o piesă scrisă special pentru copii.

Piesa “Visul unei nopți de vară” , dedicată adolescenților și adulților, este una dintre comediile romantice ale dramaturgului englez William Shakespeare, scrisă cândva în mijlocul anilor 1590.O piesă plină de senzualitate și erotism la care Cristian Pepino semnează regia și scenografia, în vreme ce muzica este realizată de Kevin MacLeod.[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_gallery interval=”3″ images=”877,4528″ img_size=”large”][vc_separator css=”.vc_custom_1467624925710{margin-top: 40px !important;margin-bottom: 40px !important;}”][vc_column_text][postlist id=701][/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]

Scroll to Top
X