Scufița roșie, premieră oficială la Teatrul Țăndărică

scufita rosie

SCUFIȚA ROȘIE

PREMIERĂ OFICIALĂ

17 noiembrie 2017, ora 19:00, Sala Tăndărică

Festivalul Internațional al Teatrului Contemporan de Animație ImPuls 201 7 , organizat de Primăria Municipiului București prin Teatrul de Animație Țăndărică și ajuns la cea de a XIII-a ediție se va deschide cu premiera oficială a spectacolului Scufița Roșie , în regia lui Felix Alexa. Aflat la cea de a treia colaborare cu Teatrul Țăndărică după Bărbierul din Sevilla și Vicleniile lui Scapino, Felix Alexa „revine” și schimbă registrul, croind poveștii arhicunoscute a Scufiței Roșii haine noi.

Despre modul în care și-a gândit spectacolul, adresându-se deopotrivă și celor mici și celor mari, regizorul mărturisește că “ Scufița roșie reprezintă pentru mine mult mai mult decât o celebră poveste pentru copii. Este de fapt o metaforă despre trecerea prin viața asta atât de imprevizibila, despre cum ne maturizăm și evoluăm, trecând prin experiențe frumoase sau uneori cumplite. Am vrut să fac un spectacol care să atingă emoțional atât maturitatea copilului cât și copilăria adultului. O Scufiță roșie a timpurilor noastre, agitate și imprevizibile, în care singura alternativă e evadarea din realitate…uneori în povești.”

Spectacolul lui Felix Alexa are poezie, umor și tâlc, iar muzica originală compusă de Alexei Țurcan, scenografia semnată de Marian Sandu (care devine și ea personaj în poveste), light design-ul (care îi aparține tot lui Felix Alexa) alcătuiesc o parte dintr-un tot unitar, întregit de o distribuție formată din Olga Bela, Daniel Stanciu, Liliana Gavrilescu, Dan Codreanu, Florin Mititelu, Ana Maria Bălescu și Adrian Lefter. Așadar, vineri 17 noiembrie 2017, ora 19.00, în Sala Tăndărică, vă așteptăm la premiera oficială a spectacolului Scufița Roșie.

 

Scroll to Top
X