Revin spectacolele online la Teatrul Țăndărică

SLIDER-FB-SITE-2021-1

În contextul epidemiei de COVID-19, Teatrul de Animație Țăndărică reîncepe să transmită gratuit online o serie de spectacole pentru copii, pe pagina oficială a instituției, https://www.facebook.com/teatrultandarica/.
Spectacolele difuzate online fac parte din arhiva Teatrului Țăndărică, acoperă toate categoriile de vârstă cărora ne adresăm și au o calitate video și audio foarte bună pentru a putea fi vizualizate în orice condiție și de pe orice dispozitiv.
După difuzarea fiecărui spectacol online, nu părăsiți pagina noastră, pentru că vă puteți întâlni live cu personaje din spectacole, cărora le puteți adresa în direct întrebări sau provocări.

„Mergem înainte. Sperăm să reechilibrăm, sperăm să aducem speranța din nou, sperăm să revină echilibrul emoțional, sperăm să ajutăm un pic la refacerea mentală. Securitatea emoțională este primul lucru la care trebuie lucrat acum, prin orice formă – metaforică, piesă de teatru, povestire, storytelling, jocuri, interacțiune, orice ar reuși să scoată copiii din zona pesimistă şi ar echilibra puțin securitatea emoțională”, 

declară Călin Mocanu, managerul Teatrului de Animație Țăndărică

Scroll to Top
X