Regizorul Felix Alexa din nou în atelierele lui Țăndărică pentru spectacolul Cenușăreasa

cenusareasa

Așa cum a promis, în 2019, Teatrul Țăndărică lansează o serie de proiecte în premieră pentru publicul său. “Apolodor”, noua producție a teatrului, a ajuns la cea de-a 3-a reprezentație de la începutul anului și în acest timp, un nou proiect se dezvoltă în atelierele de producție și se pregătește să înceapă repetițiile.
Regizorul Felix Alexa, aflat la a patra colaborare cu Teatrul Țăndărică, după ”Bărbierul din Sevilla”, ”Vicleniile lui Scapino” și ”Scufița roșie”, revine cu o nouă interpretare și un nou registru al îndrăgitei povești ”Cenușăreasa”.
Trăgând cu ochiul în atelierele teatrului, am surprins actorii care au început deja să lucreze alături de sculptori și echipele de croitorie la sistemele de mânuire ale păpușilor adaptate atât lor cât și personajelor.  Păpuși de mari dimensiuni, cu elemente contemporane, gândite de scenograful Marian Sandu, reușesc să surprindă lumea de azi, cu dorințele, interesele și preocupările ei.
Felix Alexa promite un spectacol de excepție cu un stil vizual care să atragă publicul de toate vârstele. Textul se bazează pe poveste originala a fraților Grimm cu o distribuție formată din: Olga Bela, Daniel Stanciu, Liliana Gavrilescu, Gabriel Apostol, Dan Codreanu, Florin Mititelu, Simina Constantin și Ana Maria Bălescu.
Cenușăreasa este noua producție #byȚăndărică, din luna aprilie, în sala mare a teatrului.

#newproject #tandarica #cinderella #soon #puppet #theatre #bucharest #TandaricaRomania 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm contactați:
Teatrul de Animație Țăndărică
Consultant Artistic: Miruna Simian, miruna@teatrultandarica.ro
Parteneriate Media: pr@teatrultandarica.roleonard@teatrultandarica.ro
Website: tan.cristiandrei.ro  
Facebook: www.facebook.com/teatrultandarica
Telefon: 021.316.30.03

Scroll to Top
X