Premiera spectacolului „Münchhausen, baronul poznaș” la Teatrul Țăndărică

Munchhausen baronul poznas 15

Teatrul de Animație Țăndărică vă invită în data de 24 noiembrie 2023, ora 18:00, la Sala Țăndărică, la premiera spectacolului ”Münchhausen, baronul poznaș” în regia lui Dan Tudor.

Munchhausen-baronul-poznas-7

Povestea de la Țăndărică urmărește aventurile Baronului Münchhausen, de la cele mai amuzante și exagerate întâmplări, cum fi călătoria sa pe lună, până la momentele pline de peripeții în care se confruntă cu creaturi fantastice și își dovedește abilitățile supranaturale.

Pe lângă aventurile sale fantastice, spectacolul explorează și aspectele mai profunde ale personalității baronului, arătând vulnerabilitatea din spatele măștii sale de aventurier neînfricat. Povestea sa este una plină de curaj, imaginație și amuzament, dar și de introspecție și descoperire personală.

Echipa de creație a spectacolului a lucrat cu pasiune pentru a aduce în scenă această poveste fascinantă, iar rezultatul este un spectacol muzical memorabil, potrivit pentru toate vârstele. „Münchhausen, baronul poznaș”, promite să ofere publicului o experiență teatrală de neuitat, în care imaginația și aventura se întâlnesc într-un mod spectaculos.

Regia și adaptarea: Dan Tudor
Scenografia: Mihai Pastramagiu
Muzica originală: Dan Tudor
Orchestrația muzicală: Vlad Crețu
Foto: Andrei Roșianu
Grafică afiș: Mihai Pastramagiu
Design afiș: Cristian Andrei

Distribuția: Ioan Brancu, Gabriel Apostol, Mihai Dumitrescu, Alina Teianu – Cocioran, Mona Toncu, George Simian, Ștefan Craiu

Vârsta: 4 +
Durata: 50 min.

Afis-Munchhausen-baronul-poznas-site
Scroll to Top
X