Portret de dramaturg: Matéi Visniec. Întâlnire între autor și artiștii teatrului

Portret de dramaturg Matei Visniec 1

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text el_class=”despretext”]

Matei Vișniec este în prezent cel mai jucat dramaturg român atât în țară cât și în străinătate. În cadrul Festivalului Internațional al Teatrului Contemporan de Animație ”ImPuls”, ediția a 13-a, Matei Vișniec este prezent cu două piese, ambele fiind producții ale Teatrului de Animație Țăndărică.

”Migraaaanți! sau Prea suntem mulți în nenorocita asta de barcă”, regizat de Cristian Pepino, aflat în fața premierei oficiale, este o oglindă crudă a realității actuale cu care lumea se confruntă: război, migrație, politică, disperare.

”Omul de zăpadă care voia să întâlnească soarele”, în regia lui Ioan Brancu, o piesă al cărei succes este confirmat de numeroasele premii obținute, iar scenariul a scos la iveală o fațetă mai puțin cunoscută a lui Matei Vișniec, aceea de autor de piese de teatru pentru copii.

Cele două spectacole conturează crochiul portretului dramaturgului Matei Vișniec, a cărui prezență este unul dintre cele mai așteptate evenimente din cadrul festivalului nostru. Vă așteptăm deci, joi 23 noiembrie 2017, la ora 19:00, la Sala Țăndărică a teatrului omonim, să-l urmăriți pe Matei Vișniec în dialog cu artiștii care au făcut posibile cele două spectacole.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_gallery type=”nivo” interval=”5″ images=”8422,8421,8433,8425,8420,8424,8423″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator color=”chino” border_width=”2″ style=”solid”][vc_column_text][events_list scope=’future’ tag=’portretmateivisniec’ limit=3 pagination=1 ajax=1 ][/events_list][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Scroll to Top
X