ImProveste 3

Cu fiecare nou proiect lansat, Teatrul Țăndărică își propune să se reinventeze și să aducă mai aproape de publicul său idei noi și concepte artistice contemporane. De data aceasta, Țăndărică aduce pe scena mare a teatrului un spectacol de improvizație lansând, în premieră, prima trupă de păpușari improvizatori. Spectacolul intitulat ,,ImProveste” este noua producție care așteaptă sa vină în fața spectatorilor, cu dorința de a relaxa și binedispune atât pe cei mici cât și pe cei mari.

Spectacolul cuprinde păpuși, măști și instrumente muzicale ce vor fi puse la dispoziția actorilor, ceea ce face îl unic în industria improvizației din România. Teatrul Țăndărică propune un spectacol ce se va desfășura în două spații principale de joc: sala mare de spectacole și sala Studio, acordând improvizației scena de care are nevoie pentru a atrage audiențe numeroase.

In “ImProveste” – primul spectacol de improvizație al Teatrului Țăndărică – nu există regie sau scenariu, iar actorii sunt provocați să își folosească din plin spontaneitatea și umorul pentru a se aventura în necunoscut și a găsi soluții ingenioase care să răspundă sugestiilor din public. Astfel se vor naște noi povești care vor demonstra creativitatea actorilor și vor implica audiența în mod direct, atât copiii cât și adulții.

O nouă trupă, un nou spectacol, o noua relație actor – păpușă, în curând pe scena Teatrului Țăndărică.

Vă așteptăm la primul spectacol în varianta scurtă care își face încălzirea în data de 17 februarie, ora 11:00, la Cinema Mall Băneasa, sala Epik.

#Newproject #Tandarica #contemporan #improvizatie #viziune #altfeldespectacol   

Pentru mai multe detalii, vă rugăm contactați:
Teatrul de Animație Țăndărică
E-mail: miruna@teatrultandarică.ro  pr@teatrultandarica.ro
Website: tan.cristiandrei.ro
Facebook: www.facebook.com/teatrultandarica
Telefon: 021.316.30.03

Scroll to Top
X