calatoriile-lui-gulliver

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copiilor, Teatrul de Animație Țăndărică vă invită pe 1 iunie la ora 18:30, la premiera spectacolului „Gulliver în Țara Liliput”, în regia lui Attila Vizauer.

Un spectacol clasic și modern în același timp, o poveste veche dar actuală, imagini bine alcătuite, păpuși construite cu mare migală și animate impecabil, replici la limita dintre râs și plâns sunt elementele de bază ale propunerii regizorale. După un naufragiu, Gulliver, călător și marinar, nimerește pe o insulă care se numește Liliput, care este populată de niște ființe minuscule. În ciuda mărimii, liliputanii sunt ambițioși, țâfnoși, trufași. Gulliver trăiește un timp cu aceste ființe trecând prin câteva experiențe extraordinare. Caracterul viu al întâmplărilor povestite favorizează întipărirea în minte  a valorilor de bază, care pot fi astfel ușor întelese, reținute și redescoperite ulterior în exemple din viața reală.

Regia: Attila Vizauer
Scenariul: Ema Stere
Ilustrația muzicală: Attila Vizauer
Scenografia: Tomoș Tunde
Vârsta: 4+
Durata: 60 min.
Distribuția: George Simian, Liliana Gavrilescu, Ioan Brancu, Florin Mititelu, Daniela Ruxandra Mihai, Simina Constantin, Ștefan Craiu

Afis-Gulliver-in-Tara-Liliput

Pentru mai multe detalii, vă rugăm contactați: 
Teatrul de Animație Țăndărică
Consultant Artistic: Miruna Simian, miruna@teatrultandarica.ro
Website: www.teatrultandarica.ro  
Facebook: www.facebook.com/teatrultandarica
Telefon: 021.316.30.03

Scroll to Top
X