frumoasa din padurea adormita

Adaptare după Charles Perrault
Scenariul și regia: Mihai Gruia Sandu
Asistent scenografie: Emilia Furduiu
Muzica: Mircea Florian
Vârsta: Peste 5 ani
Durata: 60 min
Distribuţia: Alina Teianu, Ana Maria Bălescu, Petronela Purima, Gabriel  Apostol, Adrian Alexandru Neculcea

Frumoasa din padurea adormită este un basm clasic, indragit de copiii din toată lumea. O frumoasă prințesă este blestemată de una din ursitoare să moară când se va înțepa în acul unui fus, doar din răzbunare fiindcă nu a fost invitată la botezul ei. Însă o altă ursitoare modifică acest blestem într-un somn adânc de 100 de ani. Când se va trezi, prințesa se va marita cu un prinț fermecător și toată lumea va fi fericită.

La Țăndărică este respectată povestea clasică, doar că există un povestitor care conduce acțiunea cu ajutorul unei baghete magice, dând tonul la schimbări de decor, de lumini, “dirijează“ acțiunea, distribuția și îi implică și pe copii.

În presă

Frumoasa din pădurea adormită” este un spectacol pentru copii de toate vârstele cu un – evident– final fericit şi un mesaj optimist: dragostea, generozitatea, compasiunea vor învinge întotdeauna chiar dacă destinul pare definitiv prescris. Până la capăt, fericirea e posibilă atunci când se sprijină pe valori adevărate precum educaţie, spirit ludic, devotament.” Răzvana Niţă, PORT.ro

Scroll to Top
X