DĂRUIEŞTE ZÂMBETE, DONEAZĂ JUCĂRII! 2014

doneaza tandarica web 1

Ţăndărică recrutează din nou asistenţi pentru Moş Crăciun

– reîncepe campania „Dăruieşte zâmbete, donează jucării” –

Bucureşti 28 noiembrie 2014 – Pentru al doilea an consecutiv, Teatrul de Animaţie Ţăndărică lansează spectatorilor săi invitaţia de a deveni asistenţii lui Moş Crăciun într-o misiune cât se poate djavascript:void(0);e specială: sărbători cu cât mai multe zâmbete pentru copiii internaţi la Spitalul Marie Curie din Bucureşti.

Astfel, în perioada 28 noiembrie – 21 decembrie, copiii şi părinţii care vor să ofere o jucărie şi un zâmbet copiilor de la Marie Curie, sunt aşteptaţi la Teatrul Ţăndărică, la urna special amplasată la sediul din Lahovari. Toate jucăriile strânse în acest interval vor fi apoi sortate şi ambalate pentru a putea fi trimise, alături de urările donatorilor, copiilor de la Marie Curie.

DIN RESPECT PENTRU CEI MICI, VĂ RUGĂM SĂ DONAȚI DOAR JUCĂRII ÎNGRIJITE SAU NOI.

Nu este prima oară când Ţăndărică își propune să aducă zâmbete pe chipul copiilor mai puţin norocoşi. Actorii teatrului joacă în fiecare an piese numai şi numai pentru micii pacienţi ai unor spitale precum Institutul Oncologic Bucureşti, Spitalul Grigore Alexandrescu sau Spitalul Marie Curie. Cele mai recente reprezentaţii au avut loc în cadrul proaspăt încheiatului Festival Internaţional al Teatrului de Animaţie, ocazie cu care aproape 70 de copii internaţi în aceste spitale s-au întâlnit live cu personajele şi actorii din Motanul încălţat şi Capra cu trei iezi.

Anul trecut, în cadrul aceleiaşi campanii, a fost donată o cantitate impresionantă de jucării iar peste 60 de copii internaţi în spitalele Marie Curie şi Grigore Alexandrescu au primit câte un cadou de la Moş Crăciun, cu ajutorul asistenţilor săi strânşi la Teatrul Ţăndărică.

Scroll to Top
X