Cum ne ajutăm copiii să aibă succes în viață

irina petrea

Conferință susținută de psiholog Irina Petrea

Teatrul Țăndărică vă invită miercuri, 18 mai, la ora 18 00, la sediul din Lahovari, la conferința „Cum să ne ajutăm copiii să aibă succes în viață“ care se va desfășura în cadrul celei de-a V-a ediții a Festivalului Internațional de Teatru pentru Copil și Întreaga Familie “Teatru, Stradă și Copil”.

Atât părinții, bunicii cât și persoanele implicate în creșterea sănătoasă și armonioasă a copiilor au șansa să învețe de la cea mai cunoscută SuperNanny din România, psihologul Irina Petrea, cum să-și ajute copiii să aibă încredere în ei, să depășească situațiile neplăcute, evenimentele care îi pun la încercare, să își atingă obiectivele pe care și le propun, să evite situații de abuz și exploatare, să-și susțină convingerile și opiniile cu argumente.

Fiecare părinte dorește să își vadă copilul reușind în viață, făcând cu plăcere ceea ce face, fiind foarte bun,
poate chiar cel mai bun, în domeniul său. Fiecare părinte dorește să își vadă copilul având un partener de viață potrivit. Fiecare părinte își visează copilul fericit. Adeseori, însă, din prea multă iubire, putem face greșeli. Întâlnirea cu psihologul Irina Petrea te va ajuta să afli cum îți poți ajuta cu adevărat copilul să aibă succes în viață.

Conferința cu titlul “Cum să ne ajutăm copiii să aibă succes în viață “ face parte din proiectul Conferințele IDEEA (Inovație, Dezvoltare, Educație și Evoluție prin Artă), proiect al Teatrului Țăndărică ce are ca scop abordarea diferitelor teme de larg interes privind copilul și lumea care îl înconjoară, din perspectiva unor profesioniști din diverse domenii.

INTRAREA ESTE LIBERĂ, în limita locurilor disponibile!
Accesul se face pe baza unei rezervări, la telefon: 021 315 23 77 sau email: pr@teatrultandarica.ro

Scroll to Top
X