irina petrea

Conferință susținută de psiholog Irina Petrea

Teatrul Țăndărică vă invită miercuri, 29 iunie, la ora 18 00, la sediul din Lahovari, la conferința „Gestionarea comportamentelor dificile si inadecvate ale copiilor“ care se va desfășura în cadrul celei de-a V-a ediții a Festivalului Internațional “Teatru, Stradă și Copil”, ediția a doua.

Chiar și cei mai ascultători copii pot avea uneori comportamente dificile, comportamente inadecvate, comportamente deranjante ce dau mari bătăi de cap părinților. Câteodată eșuăm în a le gestiona în mod adecvat, fie că aplicăm metode studiate, fie că aplicăm metode inventate ad hoc. De ce unele metode dau greș, de ce aceeași metodă pare să nu funcționeze pentru copii diferiți, de ce uneori avem succes, iar alteori nu, sunt numai câteva dintre răspunsurile pe care le veți primi la această întâlnire cu psihologul Irina Petrea.

Conferința cu titlul “Gestionarea comportamentelor dificile si inadecvate ale copiilor “ face parte din proiectul Conferințele IDEEA (Inovație, Dezvoltare, Educație și Evoluție prin Artă), proiect al Teatrului Țăndărică ce are ca scop abordarea diferitelor teme de larg interes privind copilul și lumea care îl înconjoară, din perspectiva unor profesioniști din diverse domenii.

INTRAREA ESTE LIBERĂ, în limita locurilor disponibile!
Accesul se face pe baza unei rezervări, la telefon: 021 315 23 77 sau email: pr@teatrultandarica.ro

Scroll to Top
X