Capra cu trei iezi

Capra-cu-trei-iezi-2

Teatrul pentru Copii și Tineret Gulliver Galați, 7+, 40 min.
Interpretare, creație și regie colectivă: Elena Marin, Nicoleta Miru-Cosma, Miruna Dobrota, Cosmin Cosma, Andrei Midisan, Andrei Ciugulea
Scenografie: Vlad Tănase
Dramatizare și adaptare după Ion Creangă: Miruna Dobrotă
Muzica originală: Cosmin Cosma și Andrei Midișan
Mișcare scenică: Nicoleta Miru-Cosma

În ritmuri muzicale, cu preaplin de voie bună, dinamism, scene surprinzătoare și turnuri neașteptate, spectacolul ”Capra cu trei iezi” de la Teatrul pentru Copii și Tineret ”Gulliver” învăluie cunoscuta poveste a lui Creangă într-un aer contemporan și antrenant,  susținut de diferitele stiluri muzicale ce aduc în fața publicului toate culorile curcubeului.

Muzica live dă tonul unei povești despre și pentru familie, iar personajele capătă contur pe ritmuri voioase și zâmbărețe, oferind, deopotrivă, gânduri și teme de reflecție din realitatea fiecăruia. Astfel, binecunoscuta poveste este expusă, printr-o efervescență scenică aparte, dintr-o nou perspectivă, mai aproape de spectator.

Cântecelele pline de ritm și energie, potențate de instrumente live, la vedere, integrează în mod inspirat și inedit componenta sonoră în universul unic al spectacolului, la care contribuie, deopotrivă, elementele de scenografie cu o pronunțată tentă hippie, realizate de Vlad Tănase.

„Capra cu trei iezi” de la Teatrul pentru Copii și Tineret „Gulliver” Galati este un inedit spectacol-concert ce explorează universul poveștii – și al naturii umane – uneori mai puțin colorat și privit fară filtre de polarizare.


Pentru acest eveniment nu exista nicio reprezentatie disponibila la vanzare.

Scroll to Top
X