Călin Mocanu: „Festivalul «Teatru, stradă și copil» – puncte forte pe harta culturală a Capitalei”

calin mocanu interviu

[vc_row][vc_column width=”5/6″ css=”.vc_custom_1460564167357{padding-top: 4em !important;padding-right: 4em !important;padding-bottom: 3em !important;padding-left: 4em !important;background-color: #ffffff !important;}” offset=”vc_col-lg-offset-2 vc_col-lg-8 vc_col-md-offset-2 vc_col-md-8 vc_col-sm-offset-1 vc_col-xs-12″][vc_row_inner][vc_column_inner width=”2/3″][vc_column_text]

Sub genericul Teatru, stradă și copil, pentru al șaselea an consecutiv, Teatrul „Țăndărică” din București generează demersuri artistice de o deschidere excepțională către întregul oraș și către lume.

Organizat și anul acesta din primăvară până-n toamnă, anume între 14 aprilie și 11 septembrie, festivalul preconizat  a se desfășura mai ales în câteva parcuri bucureștene, mai cuprinde trei perioade de mai mare concentrare de spectacole și manifestări complementare actului artistic. Una dintre acestea, pentru care au fost invitați păpușari din Cehia, Spania, China, Ungaria, Republica Moldova, dar și din Botoșani, Constanța și Buzău, trupe din sistemulinstituționalizat și independente, a avut loc între 13 și 24 mai. S-au prezentat spectacole pentru copii și întreaga familie, spectacole pentru adolescenți și adulți, s-au organizat ateliere și conferințe.

Despre proiectele imediate ale teatrului și  importanța acestei microstagiuni în contextul activității generale,  am stat de vorbă cu domnul Călin Mocanu, directorul Teatrului „Țăndărică”.

[/vc_column_text][vc_separator css=”.vc_custom_1465061516210{margin-top: 20px !important;margin-bottom: 20px !important;}”][vc_video link=”https://youtu.be/3mMPkBOg_bU”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text][postlist id=701][/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]

Scroll to Top
X