Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor lansează campania „Stagiunea cățeilor ASPA”

adopta-un-catel

În cadrul proiectului, cățeii din centrele ASPA vor face turul teatrelor din București și vor urca pe scenă, alături de actori. După spectacole, cățeii vor putea interacționa cu publicul și chiar să fie adoptați.

La noi, aici la Țăndărică, îi puteți întâlni după cum urmează:
– Sâmbătă, 12.02, ora 13:00, după spectacolul „Muzicanții din Bremen”
– Sâmbătă, 26.02, ora 13:00, după spectacolul „Capra cu trei iezi”

Informatii despre campanie Adopție ASPA:
A)
Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor lansează campania „Stagiunea cățeilor ASPA”.
În cadrul proiectului, cățeii din centrele ASPA vor face turul teatrelor din București și vor urca pe scenă, alături de actori. După spectacole, cățeii vor putea interactiona cu publicul și chiar să fie adoptați.
Prima vizită din campanie a avut loc deja. Caramel, o cățelușă în vârstă de 4 luni de la centrul ASPA Pallady, a fost prezentată sâmbătă la reprezentația Micul Prinț, de la Teatrul Stela Popescu. Cățelușa veselă și jucăușă i-a bucurat pe copiii veniți la spectacol.
Prin campania „Stagiunea cățeilor ASPA” ne propunem să aducem în atenția publicului consumator de teatru, activitatea ASPA și problema câinilor fără stăpân. În centrele ASPA se află sute de căței abandonați, care așteaptă de luni sau chiar de ani de zile, o familie.
Câinii sunt animale loiale, companioni excelenți de viață, veritabili membri de familie. Prin această campanie ne dorim să promovăm adopția câinilor din adăposturi.
Ne vedem așadar în sălile de teatru, în culise, în foaier!
Campania se derulează cu sprijinul Direcției Cultură, Învățământ și Turism din cadrul Primăria Municipiului Bucureşti și Proedus.

B)
Prima ediție a târgului de adopții a Autorității pentru Supravegherea și Protecția Animalelor București: Sâmbătă, 12 februarie, la Circul Metropolitan
Cățeii din centrele ASPA își așteaptă noii stăpâni, în Parcul Circului din Capitală!
Primăria Capitalei şi ASPA invită iubitorii de animale sâmbătă, 12 Februarie, în intervalul orar 11:00-14:00, în Parcul Circului, la prima ediţie a târgului de adopții de anul acesta.
Târgul va fi organizat cu sprijinul Circului Metropolitan București, chiar lângă clădirea circului.
Cățeii pui din centrele ASPA, care așteaptă să-și găsească o familie, sunt vaccinați, deparazitați și microcipați, iar adulții sunt și sterilizați.
Toate adopțiile sunt gratuite.
Toți câinii care vor fi adoptați vor pleca la noile familii cu multe cadouri oferite de sponsorii ASPA.
Ca de fiecare dată, voluntarii Proedus vor fi alături de căței pe durata târgului de adopții.
Anul trecut, la târgurile ASPA organizate in Parcul Izvor și Parcul Circului, au fost adoptați aproximativ 250 de căței.

Scroll to Top
X