UN OCTOMBRIE CĂLĂTOR PENTRU ȚĂNDĂRICĂ!

teatrul tandarica 0021

[vc_row][vc_column width=”5/6″ css=”.vc_custom_1460564167357{padding-top: 4em !important;padding-right: 4em !important;padding-bottom: 3em !important;padding-left: 4em !important;background-color: #ffffff !important;}” offset=”vc_col-lg-offset-2 vc_col-lg-8 vc_col-md-offset-2 vc_col-md-8 vc_col-sm-offset-1 vc_col-xs-12″][vc_single_image image=”4467″ img_size=”large” alignment=”center” onclick=”link_image” el_class=”spectacol_descriere” css=”.vc_custom_1475783213802{margin-top: 0px !important;margin-left: 40px !important;}” label=””][vc_row_inner][vc_column_inner width=”2/3″ css=”.vc_custom_1465386065875{margin-top: 20px !important;}”][vc_column_text el_class=”despretext”]

UN OCTOMBRIE CĂLĂTOR PENTRU ȚĂNDĂRICĂ!
Producții ale Teatrului Țăndărică pot fi văzute în cadrul unora dintre cele mai importante festivaluri din România și de peste hotare.

În luna octombrie, producții ale Teatrului Țăndărică se vor juca în 7 festivaluri de profil importante din țară și străinătate.

Așadar, spectacolul EU, OBLIO de Nona Ciobanu va fi prezent în două festivaluri din capitală.
Vineri, 07 octombrieEU, OBLIO se va juca în cadrul
FESTIVALULUI INTERNAȚIONAL DE TEATRU PENTRU COPII 100, 1000, 1000 000 DE POVEȘTI, organizat de Teatrul Ion Creangăiar miercuri, 12 octombrie, povestea lui Oblio va fi spusă în Festivalul Festin pe Bulevard, organizat de Teatrul Nottara.

Povestea lui Matei VișniecOMUL DE ZĂPADĂ CARE VOIA SĂ ÎNTÂLNEASCĂ SOARELE, în regia lui Ioan Brancu, va poposi în trei mari orașe: Iași, Alba Iulia și Cluj.
Duminică, 09 octombrie, spectacolul OMUL DE ZĂPADĂ CARE VOIA SĂ ÎNTÂLNEASCĂ SOARELE de Matei Vișniec poate fi văzut la Iași, în Festivalul Internațional de Teatru pentru Publicul Tânăr, organizat de Teatrul Luceafărul. În 15 octombrie, micuții spectatori din Alba Iulia vor cunoaște povestea omului de zăpadă, la Festivalul Internațional de Teatru POVEȘTI.
Aflat la cea de-a 15-a ediție, Festivalul Internațional al Teatrelor de Păpuși și Marionete PUCK, de la Cluj, va găzdui producția Teatrului Țăndărică, OMUL DE ZĂPADĂ CARE VOIA SĂ ÎNTÂLNEASCĂ SOARELEîn data de 18 octombrie, când se vor juca două reprezentații.

Noua producție a teatrului de animație din capitală, VISUL UNEI NOPȚI DE VARĂ de William Shakespeare, realizată cu scopul de a marca cei 400 de ani de la moartea dramaturgului, poate fi vazută  luni 24 octombrie, la Timișoara, în Festivalul de Animație “Sub bagheta lui Merlin”. Spectacolul este regizat de Cristian Pepino și dedicat adolescenților și adulților,

În zilele de 28 și 29 octombrie, spectacolul CINE EȘTI TU?  va ajunge la Istanbul unde va încânta publicul în cadrul celei de-a 19-a ediție a Festivalului Internațional al Teatrelor de Păpuși.

De asemenea, Teatrul Țăndărică își așteaptă publicul la sediul din Lahovari, cu povești minunate pentru copii, dar și cu spectacole dedicate adolescenților și adulților.

Mai multe informaţii despre proiectele și spectacolele Teatrului Ţăndărică găsiţi pe tan.cristiandrei.ro sau pe facebook http://www.facebook.com/teatrultandarica

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_separator css=”.vc_custom_1467624925710{margin-top: 40px !important;margin-bottom: 40px !important;}”][vc_column_text][postlist id=701][/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]

Scroll to Top
X