Teatru, stradă și copil – ediția a 6-a (22 mai – 17 septembrie 2017)

Slider TSC 2017 2

Teatru, stradă și copil
22 mai – 17 septembrie 2017

Ajuns la ediția a VI-a, Festivalul Internațional de Teatru dedicat copilului și întregii familii Teatru, stradă și copil este organizat de Teatrul de Animație Țăndărică cu sprijinul Primăriei Municipiului București, sub egida UNIMA România și ASSITEJ România și face parte din proiectul Stagiunea de vară, aflat sub motto-ul: Fă ceva diferit! Du un copil la teatru azi!
Prin intermediul acestui festival, Teatrul de Animație Țăndărică are ca scopuri principale conștientizarea, dezvoltarea și educarea copiilor prin cultură, promovarea valorilor cultural artistice contemporane autohtone și internaționale, educarea publicului  prin intermediul artei teatrale vizuale și de animație, etc. Din dorința de a pătrunde în zone lipsite de acces la cultură, Teatrul de Animație Țăndărică a implementat proiectul cultural Teatrul pentru toți prin achiziționarea unui teatru-cort în care se desfășoară stagiunea de vară a festivalul Teatru, stradă și copil, astfel luând ființă un proiect cu caracter unic în peisajul teatral local și internațional.
În ediția din acest an, Teatrul Itinerant Țăndărică se  va afla în Parcul Sebastian (22 mai-20 iunie), Parcul Herăstrău (28 iunie-23 iulie) și Parcul Lumea Copiilor (1 septembrie-17 septembrie).
Miercuri, 24 mai, se va da startul celei de-a VI-a ediții  a Festivalului Teatru, stradă și copil care va avea loc în mai multe locații din București: Teatrul Itinerant Țăndărică-Parc Sebastian, Sala Țăndărică, Anima Studio, Palatul Național al Copiilor, Teatrul Excelsior, Teatrul Ion Creangă-Sala mică.

Scroll to Top
X